Colectia: Modern. culoare: NUC. Material: PAL melaminat. Cumparatorul Care renunta la cumparare in conditiile légii va suporta costurile directe légat de returnarea produselor (art 14 (2), O.U.G. Nr. 34/2014). Produsul va fi trimis prin curier de catre Cumparator catre depozitul central Delta Studio DIN Str. Ghetu Anghel 84-90, sector 3, Bucuresti. Produsele se trimit Vanzatorului in STArea in care au fost primite, in Cutia Originala, cu toate accesoriile, cosumabilele si produsele cadou aferente, Impreuna cu o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Renuntarea la cumparare nu va fi acceptata in cazul détériorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora. Daca renuntarea la cumparare este aprobata, Vanzatorul va returna contravaloarea produselor la Care Cumparatorul a renuntat dans Maxim 14 zile calendaristice de la Data primirii notificarii de retragere DIN prezentul Contract, dar nu inainte de a receptiona produsul respectiv.

Suma va fi rambursata prin ordin de Plata in contul clientului. Eventualele taxe de transport si de manipulare, aferente comenzii initiale, nu se returneaza. Urmatoarele produse nu beneficiaza de dreptul de renuntare: 8,4. Prin inscrierea in baza de date a Delta Studio, utilizatorul ISI ofera consimtamantul EXPRES, dans limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, Autoritatilor ai Delta Studio: furnizori de servicii de marketing, ALTI furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau Asociatii DIN domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia spécifications prevede acest lucru; Alte companii cu care Delta Studio poate dezvolta programe Comune de ofertare PE Piata a bunurilor si/sau a serviciilor, etc. Delta Studio.ro nu Centru spam-UL. Orice utilizator/client care a furnizat explicite adresa sa de email pe site-ul deltastudio.ro poate opta pentru stergerea acesteia DIN baza Noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ATI furnizat, pentru a administra, a sprijini si a évalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a légii si a termenilor nostri contractuali. De asemenea, Delta Studio poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal Altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, Dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garantiteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conforme legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de Plata/bancare, télémarketing sau alte servicii, Alte companii Cu Care putem dezvolta programe Comune de ofertare PE Piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

15,9. informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre parchet, politie, Instantele judecatoresti si Altor organe abilitate ALE statului, in baza si in limitele prevederilor LEGALE si ca urmare a unor cereri EXPRES formulent. 3,5. toate tarifele aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si include T. v. I. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE www.deltastudio.ro Paturi, noptiere, comode cu spații generoase pentru depozitare, dulapuri eficient compartimentate și Oglinzi pentru Amenajarea unui dortoirs ou Practic, confortabil și bine organizat. 10,3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii, Cu exceptia oricarei Alte Plati aferente Comenzii, Exclusiv in format Electronic, prin adaugarea facturii in contul Cumparatorului sau prin Posta Electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator à contul sau. Daca ai nevoie si de Alte informatii decat cele afisate in contul Tau, colegii nostri sunt disponibili la numarul de telefon 0773 367 494 14,2. Prin crearea si utilizarea contului, Clientul/utilizatorul/Cumparatorul ISI Asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de CONT (utilisateur si parola) si pentru gestionarea accesarii contului, si, dans masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.